S7 Airlines, član globalnog zrakoplovnog saveza oneworld®, najavljuje otvaranje novih izravnih letova od Pule do Sankt Peterburgu od 27. svibnja 2018. godine.

Od Pule do St. Petersburga bit će moguće letjeti jednom tjedno – nedjeljom. Letovi kreću iz Pule u 10:10 i stižu u zračnu luku Pulkovo u 14:20 po lokalnom vremenu. Povratni letovi kretat će u 07:05 i stizati u Zračnu luku Pula u 09:15. Letovi do Moskve prometovati će se modernim i udobnim zrakoplovima Airbus A319.

«S7 Airlines uvijek nudi svojim putnicima nove mogućnosti za udobna putovanja. Putnici iz Pule sada mogu rezervirati let do Sankt Peterburg, odakle će moći putovati u druge gradove unutar ponude ruta S7 Airlinesa. Putnici iz Sankt Peterburga uživat će u izravnim letovima prema Puli, pogodnim kako za odmor na plaži, tako i za one koji preferiraju putovanje namijenjeno posebnim izletima i aktivnim zabavama “, izjavio je Igor Veretennikov, glavni komercijalni direktor S7 Grupacije.

Zrakoplovne karte se već sada mogu kupiti na www.s7.ru putem iPhone aplikacije ili aplikacije za Android te u bilo kojem S7 prodajnom uredu. Također možete saznati točne informacije o letu, rezervirati i kupiti karte pozivajući naš Kontakt centar na 8 800 700-0707 (besplatno za Rusiju).

Danas S7 Airlines ima najnoviju i jednu od najmodernijih flota na ruskom tržištu zrakoplovnog prijevoza. Sve letove provode zrakoplovi vodećih svjetskih proizvođača.
S7 Airlines je među prvih 100 najboljih svjetskih zrakoplovnih tvrtki i treće mjesto u Istočnoj Europi, kako je naznačeno od strane mjerodavnog međunarodnog rejtinga Skytrax.
S7 Airlines je među prvih 5 najuglednijih ruskih tvrtki u 2017. godini, a četvrti među najpoželjnijim ruskim poslodavcima.
S7 Airlines dobitnik je nagrade za vodeću sigurnost u kategoriji “Sigurnost prijevoza: sigurni let “.
Zrakoplovni prijevoznik je član S7 Grupacije.
U 2017. godini članovi Grupacije prevezli su više od 14,2 milijuna putnika.

#chasehappiness