Zračna luka Pula predstavlja program „Pula Airport Supports Young Artists“

23. siječnja 2016. godine na Zračnoj luci Pula, održat će se modna revija SPOSAnews 16, kao izdvojeni događaj Festivala Vjenčanja te kao najava glavnog događaja SPOSAnews 16 Istarskog Festivala Vjenčanja koji će se u Domu hrvatskih branitelja u Puli održati 30. i 31. siječnja 2016. godine.
SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja i popratnih sadržaja danas je poznat događaj u cijeloj Istri, Rijeci i Primorju, ali i cijeloj Hrvatskoj kao Festival koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja
Samu modnu reviju svake godine posjeti preko 300 posjetitelja, najznačajnijih modnih dizajnera, te raznih gostiju iz svijeta mode. Revija je svake godine iznimno dobro medijski popraćena u najavama prije i nakon samog događaja.
Zračna luka Pula je prepoznala svoj interes u sudjelovanju na ovom događaju iz razloga što će se na taj način promovirati cijela Istra kao poželjna wedding destinacija.
Sama revija odvijati će se u glavnom holu zračne luke, a na taj način zaokružili bi priču Istre kao poželjne wedding destinacije i zračnu luku  kao  ulaznih vrata za Istru.
Svojevrsnu najavu sajma vjenčanja i ovog događaja, imali smo tijekom ljeta kada su „mladenke u vjenčanicama“ dočekivale i ispraćale naše i vaše putnike.
http://www.vjencanje-ljubav.com/mladenke-u-puli-docekivale-buduce-supruge

Više informacija možete pronaći na ovom LINKU.